Everything about the Nord Electro 2, Electro 3, Electro 4, Electro 5, and Nord Electro 6.

Transition problems from 5D to 6D?

Postby cbluff » 16 May 2019, 19:57

Will the 6D accept my samples and set lists from my 5D or would I have to start over from scratch?
cbluff
 
Posts: 13
Joined: 18 Jun 2015, 12:26
Country: United States of America
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Your Nord Gear #1: Nord Electro 5

Transition problems from 5D to 6D?


Sponsor
 

Re: Transition problems from 5D to 6D?

Postby maxpiano » 16 May 2019, 21:14

Samples=yes, programs and setlists=no.
Last edited by maxpiano on 16 May 2019, 21:14, edited 1 time in total.
User avatar
maxpiano
Patch Creator
 
Posts: 3024
Joined: 27 Jun 2011, 13:29
Location: Italy
Country: Italy
Has thanked: 217 times
Been thanked: 972 times
Your Nord Gear #1: Nord Stage 2

Re: Transition problems from 5D to 6D?

Postby anotherscott » 17 May 2019, 12:52

Worse... 6D doesn't have Set Lists, so you can't recreate them, either. The closest thing it has is Organize which re-orders Programs. This essentially means you have fewer "slots" available, and they are all actual programs rather than pointers. So if you use a sound in 10 songs and want to place it in those songs in Organize mode, you'll need to have 10 copies of that program instead of one (i.e. taking up that many program slots).

There is more discussion of this at nord-electro-forum-f9/setlist-in-the-ne-6-t15654.html
anotherscott
 
Posts: 2529
Joined: 07 Jan 2011, 04:50
Has thanked: 14 times
Been thanked: 777 times


Return to Nord Electro Forum



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests